Recent Tweets @SkopjeCasual
Random Posts
Follow on Bloglovin


Овој понеделник имавме прилика да бидеме дел од снимањето за новиот каталот на Преплет. Како и очекувано, беше пре-кра-сно! :) Магде и Вики освен што знаат да прават супер креативни работи, се покажаа и како супер домаќинки :)

Дел од каталогот се фотографираше на еден убав покрив во Карпош 1, на roof top журка во атмосфера која во ниту еден момент не наликуваше на досадна, стерилна фотосесија. Зад апаратот беше Ани, пред него девојките од Преплет и нивните пријатели :) Во „бохо“ стил, со вкусни коктелчиња (сте пробале 7up и рум? :) се смеевме, дружевме и неосетно поминавме неколку „работни“ часа на Преплет.

Веројатно можеме да наполниме многу постови со импресиите од убавиот понеделник, но ќе ве оставиме да уживате во дел од фотките и да се радувате на каталогот кој ќе пристигне наскоро тука :)

image

< ПОВЕЌЕ / MORE >Во вторникот ве известивме дека my:time доделуваат карта (која важи за двајца) за Fashion Weekend Skopje, а денес го имаме задоволството да го споделиме добитникот :)

По случаен избор со помош на random.org беше одбран 23тиот одговор :)

Дваесет и трета по ред ни пиша Сања Најдовска која си одбра супер саатче од Miss Sixty :)

Сања, би те замолиле да ни пратиш твои контакт податоци на team@skopjecasual.mk :)

Гооолемо благодариме за сите кои се вклучија во натпреварот, ветуваме дека ќе се потрудиме да има што повеќе убави фотки од ревијата со кои би ви ја пренеле атмосферата што поблиску до вас, каде и да сте :)Уште точно една недела нè дели од стартот на Fashion Weekend Skopje, што значи време е да започнеме со подготовки :)

Програмата на ова издание според нас има одличен распоред. Пет дена полни со уживање, со најголема концентрација на настани за време на викендот.

image

< ПОВЕЌЕ / MORE >