Search results

13 results found.

Јована Филиповиќ | Jovana Filipovic FWSK S/S 2017

Петнаесеттото издание на Моден Викенд Скопје го отвори една од нашите омилени дизајнерки, Јована Филиповиќ. Очекувањата беа големи, а колекцијата пролет – лето 2017 комплетно ги оправда :) Со доминантната бела боја, нежни розови и тиркизни тонови (баш во нашите бои! :), колекцијата на Јована чиј главен мотив беше водата не инспирираше и ни направи многу тешко да се одлучиме кое парче би го одбрале кога би сакале малку да се дотераме :)

Погледнете ги фотките и најдете го вашиот фаворит подолу.

English translation at the end of the post.

Повеќе | More >