Search results

13 results found.

Четврт роденден #НаТочак! | Fourth birthday #NaTochak

Sрн ѕрн! Се собравме на плоштад, да си го вратиме градот #НаТочак како и на секој месец, да се повозиме сите заедно, да си посакаме среќен роденден и да испиеме по едно роденденско пиво!

Нек е среќен роденденот, нека критичната маса расте,  посакуваме рамни патеки и спушени рабници за сите!

Повеќе фотографии наскоро во албум на нашата Facebook страна :)
English translation at the end of this post.

Повеќе | More >