Search results

15 results found.

Омилено за 2013: Калина <3 музика | 2013 Favorite: Kalina <3 music

Oмиленото парче за 2013 е повеќе сентиментална амајлија отколку облека. Оваа година ми се исполни желбата од многу помлади години: да ги гледам NOFX во живо, и тоа заедно со другарката со која ги слушавме пред 15 години.

Стиховите ги пеев на цел глас и тоа ќе го памтам за цел живот:

♪ I want conflict! I want dissent!
I want the scene to represent  (четири удари на тапан, раце во вис) ♪

Маичката е издадена за 30годишнина на постоење на бендот, а јас ја носев секогаш кога можев, ме потсеќа на многу убави времиња, на идеали, панкерски прелази на тапан и на многу добра музика.

Повеќе | More >