Search results

13 results found.

Giveaway за двајца! | Giveaway for two!

Убав сончев ден, ние договорени со Магде и Вики од Преплет, ја чекаме Теона, добитник на маичката – подарок од нивното студио… гледајќи ја Теона како ни се доближува со меше од 8 месеци, не можевме а да не ја изгушкаме иако само што се запознавме :)

Си поразговаравме на убави теми, се посликавме и уживавме во амбиентот на кафе Каса ди Бурбон, мала оаза сред лудилото на Дебар Маало.

Со девојките од Преплет (верни на точаците!) ви посакуваме да имате весело лето полно со убавини! :)

English translation at the end of the post.

Повеќе | More >