Search results

58 results found.

Skopje Casual presents: #casualweek

Многу нѐ радува кога некој ќе го користи зборот „casual“, а особено ни е чест кога ќе му текне на Skopje Casual во тој момент!

Со задоволство ви ја претставувме првата соработка на Skopje Casual со Skopje City Mall, за кампањата “Опуштена недела на попусти, изгради го својот casual стил”.

Заедно со Skopje City Mall ќе се сликаме, секој ден ќе одбираме наше омилено парче на попуст, ќе доделуваме награди, ќе зборуваме и ќе се дружиме. Следете нѐ на социјалните медиуми на хаштаг #casualweek, следи супер недела!

Лежерноста е на попуст од втори до осми декември, се гледаме во Skopje City Mall!

English translation at the end of the post.

Повеќе | More >