Search results

43 results found.

Отворен ден со Ирина Тошева | Open day with Irina Tosheva

Го имавме задоволството да присуствувавме на Отворениот ден во студиото на Ирина Тошева оваа сабота. Се подруживме со Ирина и останатите гости, малку фоткавме и пробавме супер модели од најновата колекција на Ирина „Вила“. Сите модели од колекцијата се достапни за купување онлајн на Bastet Noir, а со Ирина можете и понатаму да контактирате директно преку нејзината Facebook страница :)

Повеќе | More >