Search results

58 results found.

Interview: Aloha Helsinki

Веќе добро знаете колку сакаме улична мода, нели? Можете само да замислите како изгледавме кога откривме дека постои посебна линија за накит посветен на блогерите кои следат улична мода! Името на брендот е Aloha Helsinki, човекот зад брендот е Немања Родиќ. Не можевме да одолееме а да не позборуваме малку со него за овој супер бренд :) Интервјуто ви го пренесуваме на англиски за да ги задржиме одговорите на Немања во оригинал :)

You know how we’re all crazy about street style, right? Well, you can only imagine our faces when we found out that there is a jewelry line dedicated to street style bloggers! The name of the line – Aloha Helsinki, the man behind it – Nemanja Rodic. We just couldn’t resist to talk a bit with him about this new awesome brand :)

Повеќе | More >