Search results

4 results found.

Skopje Vinyl Convention

Октомври е секогаш месец на убави настани во Скопје, а ако редовно нѐ следите сигурно знаете за нашата голема љубов кон Skopje Vinyl Convention од day 1. Настан со мнооогу плочи, изложувачи од цел свет, настапи на нашите омилени DJ-и, на кратко, славење на добрата музика од сабајле до вечер.

Повеќе | More >