Добитник на маичка од TRAP DA FUCK UP e… | The winner of the giveaway is…

Убаво си се загреавме за утрешната журка со сите песни кои ни ги испративте во коментар изминатава недела. За подарокот од Trap Da Fuck Up имавме голем интерес, но среќен добитник сепак можеше да има само еден (останатите можат да си купат маичка по промотивна цена од 300 денари на журката утре :)

Среќна добитничка на маичка и влезница за утрешната Trap Da Fuck Up журка е Верче која искоментира 5-та! Пиши ни на team@skopjecasual.mk за да ти јавиме како да ја подигнеш и со здравје да си ја носиш! :)

English translation at the end of the post

We had a great pre-party with the songs you sent us in the comments this past week. There was a big interest for the gift from Trap Da Fuck Up, but there can only be one lucky winner (the rest can get the t-shirts tomorrow at the party for 300 denars :)

The lucky winner of a t-shirt and a free entrance for tomorrows Trap Da Fuck Up party is Verche! Verche, please contact us at team@skopjecasual.mk so we can let you know how to get it! :)

Facebook CommentYou may also like