Носталгија за добро време | Good times nostalgia

Има некоја магија кога ќе се спојат неколку работи: ќе одлучиш дека ќе одбереш карирана кошула за дента, ќе излезеш со точакот од пред 30 години од дома, ќе одбереш да носиш ретро Casio часовник и ќе ти пуштаат олд скул рап, а си со луѓето што ги сакаш.

Супер е да се живее во сегашноста, ама буди и некоја носталгија за стари добри времиња!

Часовник: Casio A178WEA-1A од My:Time

English translation at the end of this post.

DSC_3688 DSC_3694 DSC_3706 DSC_3642

There is some magic when you merge a few things: you decide to choose a plaid shirt for the day, you go out with the bike 30 years old from home, choose to wear retro Casio watch and you will be played old school rap, while being with the people you love.

It’s great to live in the present, but awakens a nostalgia for the good old days!

Watch:Casio A178WEA-1A from My:Time

Kalina Zografska

Facebook CommentYou may also like