Маички Film Boutique

ATAMI & Em Ellephantski се супер креативни девојки кои ни го разубавија Film Boutique со нивните интересни везени маички и маички со апликации. Супер се вклопија во целата програма и амбиентот, многу ни е мило што сите имавме прилика да ги запознаеме :)

Доколку не успеавте да си набавите маичка за време на Film Boutique можете да ги контактирате на мејлот studioatami@gmail.com или на телефонскиот број 071 858 875.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like