Џезирање во Круг | Circle Jazzin'

Минатата среда се собравме да ја испратиме Ива на далечено патешествие во потрага по љубовта во Кина… <3

Слабо светло, трето видео, малку кафе, малку пијачка, малку работно, малку романтично… следен пост со нас за две недели со најава за убави работи ;)

п.с. Фала на @Apostolov80 што во вистински момент на креирање на видеото улета со вистинскиот музички предлог :)

Last Wednesday we gathered to send Iva on a faraway quest seeking the love all the way to China… <3

With low light, the third video, a little bit of coffee, a little bit of booze, a little bit of work, a little bit of romance… the next post featuring us hopefully will be in two weeks announcing some really nice things ;)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like