Ние на #емисијатанарадио | We at "the radio show"

Со задоволство ја прифативме поканата на Necovski, Bratot1 и SkDeeyasporah да се дружиме и  да си зборуваме на разни теми на #ерадио. По слободна проценка, на оваа снимка може да очекувате

– нашата приказна

40% зборување за нашиот роденден

– мода за социјални и хуманитарни цели

– 20 % на тема тренерки по уредничка политика

– повеќе од 5 пати навраќање на тигрести хеланки

– што е неприфатливо за машки, а што за женски

– други спонтани и убави работи

Уживајте!

Радио преку слики: / Radio in photos:

image

image

image

image

image

We were delighted to accept the invitation of NecovskiBratot1 and SkDeeyasporah to hang out and talk on #ерадио – an online local inspired-by-twitter radio. By our own free judgement, this recording contains:

– our story

40% our birthday

– fashion for social engagement and charity

– 20% sweatpants as per editorial policy

– more than 5 times the mention of tiger print tights

– unacceptables for boys and girls

– other spontaneous and great things

Enjoy!

Facebook CommentYou may also like