MANA Fashion giveaway – Добитници

Мораме да признаеме дека изборот на три добитници за блузичките од MANA Fashion не беше воопшто лесна работа. Од 1125 коментари, дел беа пристигнати по крајниот рок, а многу беа и дупликати, така што како валидни земавме во предвид 927 уникатни коментатор(к)и. Нив ги поделивме на оние што сакаат зелена и оние што сакаат жолта блуза, а тие неколку што беа неутрални ги ставивме во изборот за жолта бидејќи за жолта имаше помалку коментари.

Како што ветивме по случаен избор можевме да одбереме само тројца добитници. Знаеме дека сте нестрпливи, па затоа ќе преминеме на главното, добитнички на блузичките се:

1. Daniela Mojsoska – жолта блуза освоена преку Facebook

image

2. Сандра Цветковска – зелена блуза освоена преку Facebook

image

3. @ljupka_naumo – зелена блуза освоена преку Twitter

image

Девојки, би ве замолиле што поскоро да ни оставите ваши контакт информации на team@skopjecasual.mk за да можеме да ве информираме како да ги подигнете маичките.

Ви благодариме на сите за учеството, you girls (and guys:) are awesome! :)

Facebook CommentYou may also like