Промоција на Bastet Noir | Bastet Noir launch party

Кога се случува нешто по прв пат, секогаш е свечено, специјално,  радосно! Сонце, куси ракави, мини здолништа, девојки во костуми на црни мачки, огромна срдечност и непосредност од домаќините и весела публика – така помина промоцијата на првата дестинација за онлајн продажба на македонска мода.

За прв пат со Bastet Noir се запознавме при нивното ексклузивно претставување, а веќе од минатиот петок можете да уживате во онлајн шопинг на прекрасните модели на нашите дизајнерки на http://ww.bastetnoir.com

Девојки, симуваме капа, секоја чест!

image

image

image

image

image

image

image

When something happens for the first time, it is always celebratory, special and joyful! Sun, short sleeves, mini skirts, girls in black cat costumes, awesome cordiality from the hosts and a happy crowd – that’s how the launch party for the first online shopping destination for Macedonian designers.

We first met Bastet Noir on our exclusive preview, and from last friday we can all enjoy while online shopping the great pieces from our Macedonian designers on http://ww.bastetnoir.com

Girls, hat down and kudos!

Facebook CommentYou may also like