Црно-бели | Black&white

Обоените страни на летото ви ги покажавме во првиот и вториот дел од нашата соработка со Fashion Group… како трет сакавме да ја претставиме црно-белата страна на безвременските комбинации.

Фотографии: Fashion Group

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like