Подаруваме со Bastet Noir! | Giveaway with Bastet Noir!

Ако редовно нѐ следите, сигурни сме дека веќе забележавте дека мнооогу сакаме да подаруваме :) Празниците се само уште еден мотив плус да се здружиме со Bastet Noir и да направиме убав, празничен giveaway!

Овој пат, подаруваме 2 работи: попуст на Bastet Noir и супер awesome блузонче “Cool Cat”.

Без непотребни собирања лајкови, шерувања, комплицирања, потребно е само да ги поминете овие три чекори за да се приклучите:

1. Like на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/skopjecasual

2. Like на Facebook страницата на Bastet Noir: https://www.facebook.com/bastetnoir13

3. Пријавете се преку внесување на вашиот mail тука:

Освен попуст, една среќна добитничка по случаен избор ќе си добие и блузонче баш како овие.

Пријавувањето трае до петок  (27.12) во 15ч,  добитничката ќе ја објавиме на нашата Facebook страница :)

Ве чекаме! :)

Facebook CommentYou may also like