Икона на лежерноста: Кристен Виг | Casual Icon: Kristen Wiig

Понекогаш гардеробата не е единственото нешто што не’ тера да „прогласиме“ некого за икона на лежерноста.

Освен лежерниот стил, не можевме да одолееме а да не споделиме зошто Кристен Виг ни е лежерна девојка за пример :)

1. Затоа што е одлична актерка и неверојатна комичарка

2. Затоа што го позајми гласот на Despicable Me 2

3. Затоа што знае што значи лежерно дотерување

4. Затоа што ни даде повод да гледаме 7 сезони на SNL без пауза

5. Затоа што може да го направи ова.

6. Затоа што им е скроз симпатија на Ива и Калина :))

image

image

image

image

Sometimes wardrobe is not the only reason why we call a person a casual style icon. Besides her great style, we just couldn’t resist to share many more reasons why Kristen Wiig is the real casual girl :)

1. She’s a great actress and amazing comediant

2. She starred in Dispicable Me 2

3. She knows what casual dress up means

4. She gave us a reason to watch 7 seasons of SNL non stop

5. She can do this

6. She is totally Kalina and Iva’s new girl crush :))

Facebook CommentYou may also like