Ивана Јованоска | Ivana Jovanoska @ FWSK SS '14

Дебито на Ивана Јованоска на овогодишниот Fashion Weekend Skopje, го означи нејзината прва колекција „Pure vision“ која со моден перформанс беше претставена на 5ти април.

На елегантните долги фустани кои преовладуваа во колекцијата, доминираа белата и златната, поврзани со многу златни синџири. Интересни беа долгите фустани кои од предната страна изгледаа едноставно, но на грбот имаа испреплетени симболи со златните нитки. Наш фаворит, бел “crop top” и долга тесна сукња :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like