Зимска колекција DechkoTzar | DechkoTzar Winter Collection

Се сеќавате на DechkoTzar, одличниот бренд од Србија кој ни носи супер урбана и лежерна гардероба? Веќе еднаш ви пишувавме за нив во 2013, а овој пат со радост ви ја претставуваме нивната зимска колекција.

Од капчиња, блузони, маички, па и паричници и чорапчиња, можете комплетно да се опремите во DechkoTzar gear :) Ѕирнете дел од моделите на фотките и видеото подолу и нарачајте си ги омилените парчиња од нивната колекција на http://www.dechkotzar.com/ :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

Remember DechkoTzar, the awesome urban and casual wear brand from Serbia? We already wrote about them in 2013, and this time we’re really happy to present their winter collection :)

From beanies, to shirts and t-shirts, wallets and socks, with this new collection you can completely gear up in DechkoTzar merch :) The photos above are just a small peak at our favorite pieces from the collection. You can check out the whole collection (and order your favorites) at http://www.dechkotzar.com/ :)

Facebook CommentYou may also like