Карирано зимски | Plaid winter

Си викаме, нема шанси јас да паднам во замката на празниците и да носам празнични мотиви, и одеднаш, се гледаш во огледало, носиш темно зелен џемпер, црвен кармин и карирано!

Часовникот од Мy:Time во златна боја совршено се вклопува во атмосферата, на мирно пиење кафе во топол кафиќ.

Часовник: Michael Kors достапен од mу:time

English translation at the end of this post.

DSC_0458

DSC_0419 DSC_0421  DSC_0435

You say, no chance for me to fall into the trap of holidays and festive wear patterns, and suddenly you see yourself in the mirror, wearing dark green sweater, red lipstick and plaid!

The wach from my:time in golden perfectly fits the atmosphere of quiet coffee break in a warm café.

Watch: Michael Kors available at my: time

 

 

Kalina Zografska

Facebook CommentYou may also like