Denim denim denim!

Во овие помеѓу периоди на дожд од сабајле, 30 степени попладне и смрзнувачка навечер, покрај кожната јакна едно нешто е редовно дел од нашите комбинации, тексас! Фармерки, шорцеви, кошули, јакни, сукњи, we love it и не инспирира одново секоја нова сезона :) Еве неколку предлози како да си носите тексас оваа есен :)

 

Facebook CommentYou may also like