Хеклано од Дренка | Drenka's Crochet

Имаме големо задоволство да ви претставиме уште една македонска блогерка, а воедно и креаторка на преубави хеклани дела, Вера Гргуричин.

На нејзиниот блог Drenka’s Crochet можете да најдете сè хеклано, од украси за по дома, обетки, капчиња, па до долна облека, торби или хеклани фустани.

* Фотографиите се во сопственост на Вера.

Доколку ви се допаѓа ова што го гледате, побарајте повеќе на: http://drenkascrochet.blogspot.com или Facebook страницата на Вера: https://www.facebook.com/DrenkaCrochet

Facebook CommentYou may also like