Подготвени за Пиво Фест | Ready for Beer Fest

По специјално барање на @KriglaPivo, еве неколку наши предлози за девојките за претстојниот Пиво Фест во Прилеп :)

Тексас во секоја комбинација. Кошули, шорцеви, сукњи, фустани…Па дури и тексас во боја.

 

Цветни фустанчиња. Во било која шара, боја или должина :)

Фустанчиња со комбинации на принтови.

И нормално, многу многу риги :)

Убав помин на сите што ќе се журкаат во Прилеп! Очекуваме фотографии :)

Facebook CommentYou may also like