Елена и нејзините Мартинки | Elena and her Dr.Martens

На наше големо задоволство, имаме уште еден гостински пост инспириран од Мартинките. Уживајте во фотките на Елена и нејзините сини мартинки :)

To our great pleasure, we have one more guest post inspired by Martens. Enjoy Elena’s photos and her blue Martens :)

Facebook CommentYou may also like