Тема 6: Есенски капчиња | Theme 6: Autumn hats/caps

Влегувајќи во есен, имавме желба за нова тема за капчиња, оти ем не топлат, ем разубавуваат. Фала им на сите што пратија, сте ни стоплиле срца!

Enter fall, we had a desire for a new theme of autumn hats/caps, because they keep us warm and make us look pretty. Thanks to everyone who sent their pictures, you certainly warmed our hearts!

Маја

Теа

Кика

Катерина

Ерина

И ние :)

Капче не беше најдено во гардеробата на Калина.

Facebook CommentYou may also like