Лежерно во Париз | Paris Casual

Град на светлината, град на љубовта, град на модата…Со еден збор, Париз. Преплавени сме фотографии од Париската модна недела, но како и вообичено, најголем впечаток на нас ни остави модата зад рефлекторите. Лежерни комбинации со неизоставниот француски шарм, марами околу врат, беретки и неизоставните риги. Ова се нашите омилени комбинации од публиката на Paris Fashion Week :)

Фотографии: vogue.fr

Photo: vogue.fr

Facebook CommentYou may also like