Прегратки од срце за Дизајнерски прегратки | Hugs from the heart for Designed hugs

Им честитаме на Млади за љубов што срдечно прославија убав ден, денот на гушкањето, и успеаа да направат убав гест чија силина се прелеа од едни на други. Од оваа организација, преку вешите раце и бистри умови на дизајнерите, преку публиката, зрак топлина стигна и до храбрите продавачи на Лице в лице. Од местото на настанот, видете ги фотографиите за инспирација што мала група луѓе може да постигне, а и од сега секој ден ако можете, подарете прегратка!

Дел од фотките се подолу, а останатите ќе можете да ги погледнете на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/skopjecasual

English translation at the end of this post.

We congratulate to Youth4Love for the cordial celebration of a good day, the hug day, that they succeeded in making a good gesture flow from one to another. From this organization, through the skilled hands and sharp minds of the designers, through the audience, a ray of warmth got to the salesmen of LiceVLice. From the event, see the photographs for inspiration what a small group can achieve; and if you can, hug every day!

See all photos from last nights event here: https://www.facebook.com/skopjecasual

Facebook CommentYou may also like