Омилено од април | April favorites

Не знам дали се уште ме држи Парискиот воздух, или е сепак до долгогодишната љубов кон ригите, ама кратката црно бела маичка изминатиов месец како сама да ми скокнува од плакар кога и да помислам што да носам :)

image

Иако се уште не успеав да ја направам комбинацијата во која ја замислив кога ја купив некако супер си дојде со тесни и широки фармерки и старки/чизми.

Епа тоа е тоа, моето омилено парче за април. Малку Париз, малку лежерност и совршениот саундтрак додека се носи:

Little Bit Sexy Mix Part Deux by Bassinfusion on Mixcloud

И.

I don’t know if I can still feel the Parisian air, or it’s the long lasting love for stripes, but the short striped black and white shirt, just pops up from my closet, whenever I start thinking what to wear :)

Even though I still didn’t manage to pull it off in the combination I planned it for when I bought it, somehow it found it’s place combined with slim jeans and boots or baggy jeans and sneakers.

So there you go, my April favorite, a little bit of Paris, a little bit of casual and the perfect soundtrack to listen to while wearing it.

I.

Facebook CommentYou may also like