Среќната торба од Преплет оди кај… :)

Изминатата недела се радувавме на секој нов среќен коментар кој ни го остававте под нашата објава за подарок торба од Преплет!

Добивме 60 коментари (не ги сметавме дупликатите) и бидејќи со девојките од Преплет не можевме да одбереме само еден, се одлучивме повторно да одиме со генераторот за случаен избор. Среќата овој пат отиде кај бројот 9 ;)

Честитки Ана! Контактирај не’ на мејл team@skopjecasual.mk за да се договориме кога може да ти ја предадеме торбата :)

Facebook CommentYou may also like