Лежерно лето | Casual summer

Летно, лежерно, без некаква посебна тема или причина денес одлучивме да споделиме фотки од комбинации кои ни се допаѓаат, нѐ инспирираат и одвај чекаме да ги видиме на нашите улици :)

Доколку ви се допаѓаат, кликнете тука: http://www.pinterest.com/skopjecasual/pinspiration/ за повеќе :)

English translation at the end of the post.

 

Summery, casual, without any specific theme or reason, today we decided to share a few photos of combinations that we like, inspire us and we can’t wait to see on our streets :)

If you like what you see, click here: http://www.pinterest.com/skopjecasual/pinspiration/  for more :)

Facebook CommentYou may also like