Сребрено и машка јакна | Silver and man's jacket

Почеток на есен: eсен зелена боја со неутрално сив џемпер и лелеава марама во точки.  Сите парчиња поедничено ги имам од поодамна, но веројатно никогаш немаше да претпоставам дека со машка јакна ќе носам сребрени балеринки. Тоа е убавото изненадување на инспирација. :)

Часовник: Guess од my:time

image

image

image

image

image

Watch: Guess from my:time

The beginning of fall: fall green man’s jacket in neutral gray sweater and a flowy polka dot scarf. All pieces are old, but I would never have guessed that inspiration will strike me for silver ballet flats and a manly jacket.

Facebook CommentYou may also like