Забава на Блогираме | Blogirame party

Како дел од блогерите бевме присутни на забавата по повод основањето на агрегаторот на македонски блогови – Блогираме. Овие дечки знаат како да се забавуваат ;) Следуваат повеќе постови со фотографии!

As part of the bloggers we attended the party for the start up of the aggregator of Macedonian blogs – Blogirame. These people know how to have fun ;) Some posts with photos are following!

Повеќе | More >