Ирина за Цеботекс | Irina for Cebotex

Уште кога слушнавме дека Ирина Тошева ќе има соработка за спортска колекција со македонската фабрика „Цеботекс“ минатата есен, едвај чекавме да ја ѕирнеме!

Вчера колекцијата „Cebotex activewear by Irina Tosheva“ беше претставена во својата природна околина – скејт паркот на Кеј, каде што се надеваме дека навистина ќе ја гледаме во идниот период! Иако не сме премногу спортски настроени, сепак спортуваме и ги сакаме спортските лежерни дизајни, така што оваа колекција скроз „ни легна“ :)

Парчињата од колекцијата ќе бидат веднаш достапни за продажба во ателјето на Ирина, а наскоро и наBastet Noir и на ИринаТошева.ком :)

Фотки од Ани и Дими.

English translation at the end of the post.

Irina

 

Irina 3 Irina 2 Irina 5 Irina 6

Irina Tosheva for Cebotex

Cebotex 1

Ever since we heard last fall that Irina Tosheva will collaborate on a sports collection with the Macedonian factory “Cebotex”, we couldn’t wait to see it!

Yesterday, the collection named “Cebotex activewear by Irina Tosheva” was presented in it’s natural habitat – the skate park by the river bank, where we do hope to see it in action in the following period! Even though we’re not so sporty, we still do some sports and we like the sporty casual designs, so this collection was just fit for us :)

The pieces will be available right away in Irina’s atelier, and soon at Bastet Noir and IrinaTosheva.com :)

Photos by Ani & Dimi.

Sandra

Facebook CommentYou may also like