Search results

65 results found.

Маичките "Celebrate Life" на Ind.о.g + ПОДАРОЦИ!

Македонскиот графички дизајнер Горан Костовски познат по псевдонимот Ind.o.g (веб сајтфејсбук пејџ, твитер профил) неодамна по повеќе од 10 години повторно создаде серија супер-кул маици!

Според него: „Celebrate life е за моментите на танцување и славење на убавите нешта. Кога танцуваме ги ослободуваме сите лоши работи насобрани во нас. Илустрациите се само потсетник дека танцувањето и уживањето во самите себе и во музиката е нешто што треба да е наше секојдневие.“

Скролајте надолу и прочитајте како со Ind.o.g ќе доделиме една маичка подарок на нашите заеднички читатели! А ако не ја добиете сега, купете си ја или побарајте ја како предвремен подарок за роденден! :)

Процент од продажбата на маиците ќе бидат наменети за хуманитарни цели и организирање на изложби поврзани со графичкиот дизајн.

Лимитираната едиција на unisex маици може да се купат по цена од 1000 ден. во бутикот Toxic на Acid Wear (Градски Tрговски Центар, Скопје на првиот кат веднаш позади Југотон).

Да, и ние ќе си купиме :)

Повеќе | More >