Музички микс од 2 години Skopje Casual | Mix from 2 years Skopje Casual

Како мало потсетување на нашиот втор роденден, како совршено надополнување на денешното сонце, како материјал слушање и уживање уште десет месеци (па и повеќе :)

Многу сме среќни што по втор пат со вас можеме да споделиме Skopje Casual микс од DJ Goce!

Гоце стана симбол на нашите родендени и се надеваме дека на секоја нова година ќе и се радуваме заедно :) Гоце, respect! :D

A small reminder of our second birthday, a perfect addition to the first sunny day in a while, listening material for the following ten months (or more :) We are very happy to share one more Skopje Casual mix made by the great DJ Goce!

Goce became the landmark for the music in our birthdays, and we hope to party together each new year :) Goce, respect! :D

Facebook CommentYou may also like