Модни перформанси на FWSK | Fashion Performances at FWSK

Програмата на третиот ден на модниот викенд вклучуваше и два модни перформанси од дизајнери кои досега ги немаме видено на пистата во склоп на овој настан.

Креациите отскокнуваа од тоа што редовно можете да го погледнете на нашиот блог, но со цел да ви дадеме комплетна слика за се што се случува на моден викенд, ви претставуваме мала (најлежерна што можевме да уловиме :) селекција од презентациите на модна куќа Hera и колекцијата „Страшниот суд“ на JZJ by Zlatko Jovanovski.

Модна куќа Hera | Fashion Label Hera

image

image

image

image

JZJ by Zlatko Jovanovski

image

image

image

image

image

On the third day of Fashion Weekend Skopje we had the opportunity to see two fashion performances from designers we haven’t seen on the runway until now.

Their pieces are very different from what you can usually see on our blog, but in order to give you a complete idea of what was happening on Fashion Weekend Skopje, we are giving you a small glance (from the most casual bits we could catch :) of the shows by Fashion Label Hera and JZJ by Zlatko Jovanovski.

Facebook CommentYou may also like