Славиме со Моника :) | Celebrating with Monika :)

Оваа сабота конечно успеавме да се договориме и да се сретнеме со Моника од Штип, добитничката на торба од Celebrate Life колекцијата на Indog. Се фотнавме во парк, поуживавме во Skopje Street Festival и ја доделивме торбичката на Моника :) До следниот giveaway, ѕирнете ги фотките подолу :)

Еnglish translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

We finally managed to meet up with the winner of our last giveaway, Monika from Shtip, who won a Celebrate Life bag by Indog. We took a few photos in the park, enjoyed Skopje Street Festival, and gave Monika her brand new bag :) Till the next giveaway, take a glance of the photos :)

Facebook CommentYou may also like