[Giveaway] Кај Ирина Тошева ќе одат (drumroll) …

Да го разубавиме слободниот ден на двајца добитници на карти за ревијата на Ирина Тошева, поддржана од My:Time на Моден Викенд Скопје!

Главна улога има к’сметот, одбираме со random.org од коментарите кои простагнаа под нашиот пост.

(drumroll) Ииии… среќните добитници се: Сара Србиноска и Димитар Зафировски!

tumblr_inline_nwo765LcEl1r8ynb7_540 tumblr_inline_nwo770crT01r8ynb7_540

(*)редоследот на сите пристигнати коментари до денес 12ч, најстари први.

Честитки! Картите се подигаат од продажниот салон на My:Time во Ramstore Mall со лична карта за идентификација. Се гледаме таму!

 

Facebook CommentYou may also like