Подаруваме ваучер од 10.000 денари во my:time!

Насловот кажува сѐ!

Празничното расположение веќе на големо е тука, ги правиме последните договори за новогодишната прослава, а сигурни сме дека дел од вас веќе и одлучиле што ќе носат :) За да ја надополниме празничната радост (а и вашите модни комбинации) благодарение на my:time имаме можност да го направиме наааајголемиот giveaway досега!

На еден среќен добитник (или добитничка:) ќе доделиме ваучер со износ од 10.000 денари кој ќе може да го искористи во my:time! :)

Сѐ што треба да направите за да се вклучите во giveaway-от е да го посетите сајтот http://bit.ly/mytimemk, да одберете производ кој ви се допаѓа, и да го постирате линкот до производот заедно со објаснување зошто би сакале да го добиете во коментар под овој текст.

Пример:

image

Можност за пријавување имате до недела (28 декември во 22часот), а добитникот одбран по случаен избор со помош на random.org ќе биде прогласен во понеделник (29 декември).

Ги чекаме вашите коментари! <3

Facebook CommentYou may also like