Добитнички на влезниците се…

Веќе ви најавивме за ревијата на Ирина Тошева преку фотографии кои ги доловуваат материјалите од парчињата од новата колекција, а ревијата поддржана од my:time во живо од 22-та пишувачи на коментари ќе може да ја проследат…

image

Честитки до Ana Cokovik, Dilek Asanoska и Angie Samargievska кои добиваат по еден билет за двајца! :) Пишете ни порака на фејсбук страната или на мејл адресата team@skopjecasual.mk за да ве известиме каде може да си ги подигнете билетите :)

Facebook CommentYou may also like