За модните додатоци | About accessories

Не сум голем фан на накит и многу ретко носам алки, прстени или обетки, но часовникот е еден од ретките модни додатоци кои секогаш ги имам на себе. Добриот часовник знае совршено да ја надополни или „разбие“ комбинацијата, па секогаш барам прилика да најдам некој нов начин да го комбинирам. „Фатена на дело“ на првиот ден од Fashion Weekend Skopje, оваа комплетно црна комбинација ја споив со новиот Daniel Wellington часовник како единствен додаток. Покажано и докажано, помалку е секогаш мнооогу подобро :)

Да ве потсетам, нашата акција со која можете да добиете попуст за секој нарачан DW часовник (или ремче:) е сѐ уште во тек. Кликнете на DanielWellington.com и при нарачката внесете го кодот “skopjecasual” и ќе добиете 15% попуст :) Понудата важи до 30 април! Чекаме фотки од вашите DW убавци :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

I’m not a big fan of accessories, I rarely wear bracelets, rings or earrings, but the watch is one of the rare accessories I put on wherever I go. A good watch can make or break a combination, so I always try to find a fun way to style it :)

The outfit above shows my combination from the first day of Fashion Weekend Skopje – all black combined with my new Daniel Wellington as the latest accessory. Do you really need more proof that less is allllways more? :)

Just a small reminder that you can still get a 15% discount for every Daniel Wellington watch (or wristband :) if you enter the code “skopjecasual” while making your order at DanielWellington.com :) The offer is valid till 30th April! We can’t wait to see photos of your new DW watches :)

Facebook CommentYou may also like