MCouture by Mila Kadriu “Veritas”

Во прекрасната атмосфера на винаријата Камник имавме можност да ја погледнеме колекцијата „Veritas“ на Мила Кадриу. Почнувајќи на зајдисонце, самата атмосфера навестуваше дека ќе имаме ревија за уживање :)

Долги, лелеави фустани, цветни принтови, рачно везени шари, комбинацијата на бои и материјали во “Veritas” беше вистинско пролетно освежување.

Наши фаворити – едноделното бело парче со цветен принт од страните и жолтата кошула комбинирана со бели панталони со принт. Изберете го вашиот фаворит на фотките подолу :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

In the lovely surroundings of Kamnik Winery we had the chance to look at the collection “Veritas” by Mila Kadriu. Starting at sunset, the entire atmosphere hinted we have a show to enjoy :)

Long and flowy dresses, floral prints, hand sewn paterns, the combination of colors and materials of “Veritas” was a real spring refresh.

Our favorites – the onepiece whoite in floral print on the side and yellow shorti combined with white print pamts. Choose your favorites from the pics above :)

Facebook CommentYou may also like