Пролетно, расцветано со Преплет | Spring in bloom with Preplet

Во недела вечер во Кино Карпош славевме доаѓање на новата пролетна колекција на Преплет! Со розово обоени мохита со јагода и малина во рака, гледавме слатки перничиња, кул маички без ракави и различни видови на додатоци и ситници за разубавување на оваа пролет!

Цртежи и нови фонтови, црно на бело и пролетни бои, шизевме и прославивме, а веќе во главата списочињата за што сè сакаме од Преплет – направени!

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

On Sunday evening in Kino Karposh we celebrate the arrival of the new spring collection by Preplet! With pink colored mohitos in hand we looked over sweet pillows, cool sleevless shirts and all kinds of kicnkacks to make this spring pretty!

Drawings and new fonts, black on white and spring colors, we danced and celebrated, and in the back of our heads, the wishlists of everything we want from Preplet – are made!

Facebook CommentYou may also like