Саботни утра | Saturday mornings

По доооооолга летна пауза повторно се собравме да се сликнеме со my:time :) Успеавме да најдеме една од ретките локации во центар каде уште може да се најдат дрвца во позадина и покрај саботната гужва успеавме да склопиме неколку фотки.

Овој пат, часовникот од my:time го замени ланче од Morellato, еден од ретките брендови за модни додатоци чии производи можат истовремено одлично да се вклопат и во лежерна и во посвечена комбинација.Ѕирнете ја одблиску комбинацијата на бели и темни бисери со еден клик тука.

English translation at the end of the post.

 

image

image

 

 

After a looong summer break, we’re back with some new photos with my:time :)
We managed to find one of the rare locations in the city center where you can still see some trees in the background, and managed to escape the Saturday crowd for a few shots.

This time, the regular my:time watch was replaced by a Morellato necklace, one of the rare accessories brands that can fit both into a casual styling or something more fancy :) Take a peek at the combination of white and dark pearls by clicking here.

Facebook CommentYou may also like