Гостински пост на Валентина | Guest post by Valentina

Многу се радуваме кога читателите сами ни се пријавуваат со желба да придонесат на Skopje Casual. Валентина Ефтимова нѐ израдува со три гостински постови, а денес ви го претставуваме првиот: Плетенки!

We’re very happy when our readers contact us willing to contribute to Skopje Casual. Valentina Eftimova made us quite happy with her three guest posts! We present the first one today: Braids!

image

image

image

image

image

image

image

image

За повеќе ѕирнете го постот со венец од плетенки.

For more, take a look at the post sting of braids.

Facebook CommentYou may also like