Teaser time! Irina Tosheva & My:time

Подготовките за Fashion Weekend Skopje трета сезона по ред изгледаат отприлика вака: дознаваме дати на одржување, договараме медиумско партнерство и ја отвораме сезоната со тизер фотки за колекцијата на Ирина Тошева направена во соработка со my:time:)

Оваа година фоткањето ни беше навистина весело и шарено, баш како новата колекција :) Материјалите се прекрасни! Јарки бои, шарени комбинации, скроз младалачка колекција, баш каква што си ја сакаме од Ирина :)

Накитот и часовниците кои ги искористивме се од најновиот бренд во my:time, Fossil :) Уживајте во овој sneak-peek, и започнете со подготовки за ревијата на 24 октомври :)

English translation at the end of the post.

 

 DSC_0024DSC_0095DSC_0047DSC_0105-2DSC_0067DSC_0092-3DSC_0080 

Our preparations for Fashion Weekend Skopje, third season in a row, look a little something like this: we learn the dates, we start a media partnership and we open the season with photos from Irina Tosheva’s collection made in collaboration with my:time :)

This year the photo shoot was really cheerful and colorful, just as the new collection :) PThe materials are in bright, fun colors, one totally youthful collection, just as we love it by Irina :)

The watches and jewellery used in this photo shoot are Fossil, the freshest brand addition at my:time :) Enjoy this sneak-peek and start getting ready for the show on the 24th October :)

 

Facebook CommentYou may also like