Рана пролет | Early spring

Рана пролет, сонцето нè тера да излегуваме надвор, но да не заборавиме дека под сенка сè уште е малку ладничко :) Затоа сме опремени со наочари за сонце со суптилен дезен и часовник во боја на розе-злато, но со целосна спротивност на тешката војничка парка јакна од која сè уште не можеме да се одвоиме…

Како што веќе ви кажа Ива тука, фотките се на Éva Hevesi, а ние едвај чекаме да се видиме во четврток на роденден! :)

Часовникот е од прекрасните модели на Skagen, а може да го најдете во my:time.

DSC_0069 DSC_0129 Sandra cropped pxlr hand corrected pxlr

Sandra

Facebook CommentYou may also like