Презентиравме на Fashion & Lifestyle Expo | We presented @ Fashion & Lifestyle Expo

Првото сончево саботно утро по дооолго време расправање со тмурните викенди, го поминавме работно :) Како што веќе ви најавивме, на Fashion & Lifestyle Expo ја раскажавме приказната на Skopje Casual. Зборувавме малку за нашите соработки, малку за предизвиците со кои се сретнавме по пат како и за постојаната „борба“ за лежерно Скопје :)

Ѕирнете дел од атмосферата и изложувачите кои денес беа во МОБ и спремете се за супер журче вечерва со DJ Гоце на истата локација :) Се гледаме!

English translation at the end of the post.

DSC_1655 DSC_1659 DSC_1665 DSC_1675 DSC_1682 DSC_1694 DSC_1695 DSC_1698

We spent the first sunny Saturday morning after a looong time of fighting with the rain, in a working atmosphere :) As we already announced, we attended the Fashion & Lifestyle Expo where we told the story of Skopje Casual. We spoke a bit about our collaborations, the challenges we met along the way, as well as our constant “battle” for casual Skopje :)

Take a look at the atmosphere and some of the exhibitors at MOB (Macedonian Opera and Ballet) and get ready for an awesome party with DJ Goce tonight at the same location :) See you there!

Facebook CommentYou may also like